AED kopen voor thuis

Wil je graag een AED kopen voor thuis, zodat je altijd bent voorbereid op mogelijk ongevallen in jouw woning of in je directe omgeving? Of misschien heb jij of een ander gezinslid gezondheidsproblemen, waardoor je natuurlijk geen risico’s wil nemen met onvoorziene omstandigheden. Een AED kopen voor thuis is dan een verstandige oplossing. De AED is handig en is verkrijgbaar in een automatische en semi-automatische variant. Het enige verschil is dat de automatische AED de schok vanzelf toedient, bij een semi-automatische AED moet je zelf nog op de knop drukken om de schok definitief toe te dienen.


Welke AED kopen voor thuis?


Er zijn veel verschillende soorten, maten en modellen AED’s. Het allerbelangrijkste is dat elke AED levensreddend is, het energieniveau van de AED’s is niet belangrijk en zal ook geen verschil maken. Het is afhankelijk van je persoonlijke smaak welke kleur en AED je wil. Andere belangrijke factoren zijn de levensduur en de prijs van de batterij van de AED en hetzelfde geldt voor de elektroden.


AED kopen voor thuis – Welke accessoires?


Alle AED’s worden gebruiksklaar geleverd en vereisen voor normaal gebruik geen extra accessoires. Wel is het handig om bij een gezin met kinderen ook een setje kinderelektroden te bestellen. Het reanimeren van een kind is namelijk heel anders. Het hartritme is anders dan bij een volwassene (dit detecteert de AED dan ook) de kinderelektroden worden anders geplaatst dan de standaard elektroden en de kracht van de schok is natuurlijk lager bij een klein kind.


Verder worden alle noodzakelijk materialen meegeleverd, zelfs een handige beschermingstas voor de AED en een reanimatiekitje. Eventueel kun je nog een buitenkast bestellen, indien je de AED ook beschikbaar wil stellen voor de rest van de buurt. Een AED kopen voor thuis heeft dus vele voordelen. Bestel vandaag nog bij AED-Center.nl!