FLUKE

Welkom! Deze pagina is in samenwerking met onze partner CardiAid gecreëerd. Op deze site kan je de koop bevestigen van de speciale aanbieding omdat je klant bent van FLUKE en alleen via FLUKE verkrijgbaar. Onze klanten krijgen daarom een eenmalige korting van €140,- bij aanschaf van een AED met ophangsysteem. Deze wordt gelijk gecrediteerd na aanschaf van de AED en accessoire.

Je kunt kiezen voor een volautomatische of een halfautomatische AED. Bij de volautomatische uitvoering gebeurt alles vanzelf, je hoeft zelf niet op de knop te drukken om een schok te geven. De halfautomatische moet bediend worden door de redder, via één knop.

Aanvullend kun je kinderelektrodes kopen, voor als het slachtoffer minder weegt dan 20 kg. De kindermodus wordt automatisch herkend door de AED als de kinderelektrodes worden aangesloten.

Verwacht je de AED buiten te gebruiken? Dan kan het verstandig zijn om een extra set volwassenelektrodes te huren. Als ze bijvoorbeeld in het zand vallen als de plakstrip al is geactiveerd werken ze niet meer goed. Dan kan het handig zijn om een extra set achter de hand te hebben.

Stel HIER uw AED samen:

Onderhoud

Je wilt dat de AED altijd in optimale conditie verkeert zodat je erop kan vertrouwen dat de AED functioneert op het moment dat het nodig is. Daarom adviseren wij om gelijk bij aanschaf van de AED een service en servicecontract af te sluiten. Je kan dit aangeven op de volgende pagina. Met het servicecontract wat CardiAid servicecontract volgt je de IGZ richtlijn.

Toch liever huren? Dat kan al vanaf € 1,- per dag. Meer informatie. Hieronder selecteer je alleen de half- of volautomaat met bijbehorende accessoire.

Je pakket wordt binnen 1-2 werkdagen geleverd door CardiAid. Nogmaals bedankt voor de samenwerking en fijne jaarwisseling!

De AED wordt geleverd met:

 • Gratis stevige draagtas
 • Gratis reanimatie noodkit met:
  • Schaar
  • Scheermesje
  • Latex handschoenen
  • Alcoholdoekje
  • Beademingsmasker
 • Gratis snelle Referentiekaart

CardiAid-Trainer-Package

[gravityform id=19 title=false]