Cardiaid

Overzicht Cardiaid producten
 1. Cardiaid Volautomaat AED CT0207RF
  Cardiaid Volautomaat AED CT0207RF
  Rating:
  0%
  € 1.692,79 € 1.399,00
 2. Cardiaid Halfautomaat AED CT0207RS
  Cardiaid Halfautomaat AED CT0207RS
  Rating:
  0%
  € 1.376,94 € 1.299,00
Cardiaid is een bekende naam op het gebied van defibrillators eerste hulp. Cardiaid is er vooral op gericht om in alle publieke plekken zoals scholen, bedrijven, sportverenigingen en winkelcentra een defibrillator aanwezig te hebben. De doelstelling is om altijd binnen 6 minuten een defibrillator binnen handbereik te kunnen hebben, zodat er bij een hartstilstand altijd gereanimeerd kan worden. Omdat de Cardiaid automatisch is en eenvoudig kan worden bediend kan de Cardiaid door iedereen worden gebruikt.

Cardiaid voordelen


Zoals gezegd is een Cardiaid automatisch en kan iedereen met een Cardiaid reanimeren, zelfs zonder een training. Iedereen kan een leven redden wanneer dat nodig is. Daarnaast is een Cardiaid relatief voordelig, rekening houdend met het onderhoud dat een AED nodig heeft zelfs de goedkoopste. Terwijl het wel alle functies en benodigdheden heeft van een duurdere AED. Cardiaid heeft daardoor met de CardiAid CT0207RS/CT0207RF defibrillator een zeer geschikte en duurzame AED ontwikkeld voor elke woon- of werkomgeving.

Cardiaid is kwaliteit


Cardiaid staat ook bekend om de goede kwaliteit van de AED. De Cardiaid geeft een zeer nauwkeurige ECG-analyse. Uit onderzoek van Igor Tchoudovski, (Gepubliceerd in “Automated analysis of electrical signals of the human body for detecting of life threatening cardiac abnormalities”) blijkt dat de Cardiaid de ultieme koppeling heeft van accuraatheid en gevoeligheid. Cardiaid gelooft zelf ook in het eigen product, want Cardiaid geeft maar liefst 6 jaar garantie bij normaal gebruik en onderhoud van het product.

Cardiaid compleet


De Cardiaid wordt geleverd met een handige beschermingstas, zodat deze altijd kan worden meegenomen zonder beschadigd te raken. Handig voor feesten, evenementen en andere bijeenkomsten. Daarnaast wordt er ook nog een praktische eerste hulp setje bij geleverd, zodat niet alleen bij hartproblemen eerste hulp kan worden verleend aan slachtoffers. Bestel de Cardiaid direct online in onze winkel of kom zelf testen in onze showroom.