Belang van een AED

Hogere overlevingskans

Wist je dat de kans op overleven aanzienlijk wordt vergroot wanneer er in de eerste minuten na een hartstilstand wordt gestart met reanimeren en de eerste schok van een AED kan worden toegediend? Omdat het grootste deel van de personen die een hartstilstand krijgen zich op dat moment in een woonomgeving bevindt, is een AED in de nabije omgeving en vrijwilligers om deze te bedienen daarom van cruciaal belang.

Waarom een CardiAid AED?

Gebruiksvriendelijk

De CardiAid AED’s zijn sinds 2008 op de Europese markt aanwezig en voldoen uiteraard aan de meest recente richtlijnen. De defibrillators zijn op het gebied van technologie de afgelopen jaren steeds verder geoptimaliseerd en geperfectioneerd. Onze AED’s zijn zeer gebruiksvriendelijk en door de eenvoud door een ieder te bedienen. Inmiddels zorgen tienduizenden CardiAid AED’s ervoor dat Europa een stukje hartveiliger is geworden.

Hoge kwaliteit

De CardiAid AED’s zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij een zeer uitgebreid pakket aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw CardiAid AED ook optimaal blijft werken. Zo bieden wij gratis nieuwe batterijen en elektroden na gebruik. Ook hoort onze service- en storingsdienst erbij. Deze bestaat uit deskundige monteurs en zijn opgeleid volgens de laatste technologische ontwikkelingen en richtlijnen. Er is altijd een CardiAid monteur in de buurt, die je kan bijstaan bij calamiteiten. Bij hen is jouw AED in veilige handen.

Goed geprijsd

Op internet vind je diverse websites waar AED’s met elkaar vergeleken worden. Veelal wordt daarbij alleen rekening gehouden met de aanschafprijs van een AED. Minder aandacht is er voor de terugkerende kosten tijdens gebruik, zoals bijvoorbeeld vervanging van batterij en elektroden. CardiAid is transparant in de kosten.

Je kunt een AED pakket kopen of huren in combinatie met een totaal pakket, zodat je op maandbasis weet welke kosten je hebt. Uiteraard hebben we ook losse AED’s te koop. Toch even vergelijken? Kijk dan hier.