AED kopen

Lees hier alles wat van belang is bij het kopen van een AED.

AED kopen

Je wil direct kunnen ingrijpen als iemand in je omgeving getroffen wordt door een hartstilstand, maar je wil maandelijkse kosten uit de weg gaan?

CardiAid Benelux geeft je de mogelijkheid een losse AED te kopen, zodat je verzekerd bent van de veiligheid van je eigen AED zonder terugkerende kosten. Bekijk de mogelijkheden en koop vandaag nog je AED.

Half- en volautomaat

De CardiAid AED is te verkrijgen in zowel een half- als volautomaat. 

De keuze is volledig gebaseerd op jouw wensen en dus voor iedereen anders. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij het verschil tussen de half- en de volautomaat voor je uitgeschreven. Bekijk het verschil hier en kom erachter welke AED het best bij jou past.

Half- en volautomaat

Verzekering

Ik heb een AED, het onderhoud wordt geregeld, maar wat gebeurd er in geval van diefstal of vandalisme?

Wanneer je een AED binnen één van onze pakketten huurt, hoef je hier geen rekening mee te houden. In het geval van aankoop van een losse AED, is dit de vraag die je jezelf niet hoeft te stellen na het afsluiten van een verzekering voor je CardiAid AED.

Naar verzekering

Registreren

Het is van levensbelang voor jou en je omgeving dat de CardiAid AED altijd goed functioneert. Aan ons de taak om ook regelmatig je AED te controleren.

Door je CardiAid AED te registreren, zien wij én burgerhulpverleners precies waar de AED zich bevindt. Zo kunnen wij voor snel onderhoud zorgen, en burgerhulpverleners met jouw AED levens redden.

Naar registreren

Liever huren?

Bekijk hier de mogelijkheden

AED huren