AED verzekering

Zeker zijn van je AED én buitenkast

Natuurlijk wil je jouw AED op een zichtbare en bereikbare plek hebben voor iedereen, je moet er tenslotte op ieder moment makkelijk en snel bij kunnen komen als dat nodig is. De AED moet ook nog eens makkelijk uit de buitenkast te halen zijn, zonder ingewikkelde codes of sloten. Ook een leek moet de kast zonder toelichting open kunnen maken, want iedere seconde telt tenslotte bij een hartstilstand.

Maximale hulp

Een zichtbare, openbare plek en alleen verzegeld met een trekzegel. Wat voor risico geeft dat dan voor diefstal of vandalisme? Vanzelfsprekend is de Rotaid buitenkast solide en vandalismebestendig, maar daarnaast biedt Rotaid in samenwerking met Interpolis/Achmea een glasheldere en unieke verzekering. Deze verzekering heeft betrekking tot de AED en de ‘open’ buitenkast. Je bent zo niet alleen verzekerd van maximale hulp wanneer dat nodig is, maar ook ben je als eigenaar van de AED verzekerd van een transparante polis met een maximale vergoeding.

Meer informatie over de verzekering en de voorwaarden kun je hier (.pdf) lezen. Neem contact met ons op om de verzekering aan te vragen, wij helpen je graag.

Wanneer je een AED koopt of huurt binnen één van onze pakketten, hoef je geen aparte verzekering af te sluiten. Dat regelen wij voor je.

[gravityform id=”35″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]