Ons team

Even voorstellen

Wij zijn CardiAid Benelux, een enthousiast, deskundig en service gericht team. Samen werken we hard aan een hartveilige omgeving, altijd en overal. Dit doen we vanuit ons kantoor in Hoofddorp, maar ook op locatie. We komen graag langs bij jouw bedrijf, vereniging of school om je te vertellen over onze producten en om je te adviseren over de mogelijkheden.

Thomas Balm

Thomas Balm

Annet van Wolferen

Annet van Wolferen

Ken Hoogstraate

Ken Hoogstraate

Robin Kant

Robin Kant

Waar staan we voor?

Deskundigheid en betrouwbaarheid vinden wij heel belangrijk. Je moet op ons advies en onze producten kunnen vertrouwen, het gaat tenslotte om jouw veiligheid en die van de mensen om je heen.

Vanzelfsprekend werken onze AED’s volgens de laatste richtlijnen. Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket aan diensten, omdat onze verantwoordelijkheid niet stopt nadat de AED ons pand heeft verlaten. Je moet er immers 100% op kunnen vertrouwen dat de CardiAid AED zijn dienst bewijst, wanneer dat het hardst nodig is.

Tevens beschikken we over een uitgebreid cursuspakket. Van ‘Bedrijfshulpverlener’ (BHV) tot ‘Basic Life Support’ (BLS). Allen uitgevoerd volgens de laatste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en door het Rode Kruis uitgevoerd of erkend.

Wij helpen je graag jouw omgeving hartveilig te maken. Neem gerust contact met ons op voor vragen, of om een vrijblijvende afspraak te maken. We denken graag met je mee!

Ons adres
Van der Burchstraat 40
2132 RN  Hoofddorp
Nederland
Veelgestelde vragen
Bekijk de FAQ
Contact opnemen
Neem contact op